Danish

Danish

 
Hvem er vi

Scandinavian Tourist Board - eller STB, som vi mere populært kaldes - er et fælles initiativ fra de nationale turistråd i Danmark, Norge og Sverige. STB er ansvarlig for at fremme Skandinavien og skandinaviske turisme produkter i Asien-Stillehavsområdet markeder, med særlig vægt på de store markeder i Japan og Kina, og fokuseret tilgang til de lovende markeder i India, Hong Kong, Taiwan og Thailand. De vigtigste opgaver STB omfatter er at udarbejde markedsinformation, udfører reklame-og PR-aktiviteter, uddanne og støtte den lokale rejsebranche, og dermed i sidste ende øge lukrative, high-end turisme til Skandinavien.

STB er fuldt ejet af VisitDenmark, Innovation Norge and Visit Sweden. Vores regionale hovedkontor er beliggende i Tokyo, mens India, Beijing og Shanghai er hjemsted for vores marked kontorer og repræsentanter. På de markeder uden nogen direkte repræsentation, samarbejder STB med skandinaviske enheder så som respektive ambassader, konsulater, og handelskontorer.


Hvad vi gør

STB tilbyder den mest omfattende og professionel palet af turistforeninger værktøjer i Asien-Stillehavsområdet. Vores omfattende netværk og mere end 30 års erfaring sikrer, at ingen af vores konkurrenter levere samme udvalg af tjenester eller den samme grad af kvalitet til samme lave pris.

STBs enorme netværk af både skandinaviske og ikke-skandinaviske rejse handelsvirksomheder, statslige organisationer, ngo'er, non-profit-organisationer, samt ikke-turisme virksomheder og medier komponere et solidt fundament for STB's mange forskellige aktiviteter. Og det er selvfølge til rådighed for alle vores partnere.


Vision

De overordnede ambitioner STB er:
- At øge high-end Asien-Pacific rejser til Skandinavien
- At øge kendskabet til Skandinavien og skandinaviske brand værdier i Asien-Stillehavsområdet
- At øge bevidsthed og viden om skandinaviske partners produkter i Asien-Pacific markeder
- Udvikle og pleje Asien-Pacific turismen som en vigtig bidragyder til de skandinaviske økonomier


Mission

Inden for turisme i Asien-Stillehavsområdet, arbejder STB på at:
- Sikre STB som den vigtigste promoverings koordinator
- Etablere STB som er midtpunktet for produkt-og markedsudvikling
- opfylde STB som hoved turisme know-how center
- Bliv vigtigste instrument for skandinaviske branding og kommunikation i Asien-Stillehavsområdet for at gøre Skandinavien til et kendt navn i regionen.

 

 

 

 

 

 

 


Mål

Målene for STB er:
- At være kendt som det mest vidende handelscenter for Asien-Stillehavsområdet udadgående turisme
- At sikre vores kompetencer og viden stilles til rådighed for den skandinaviske rejsebranche
- For at opretholde en kommercielt orienteret og konkurrencedygtig organisation
- At øge forståelse af Asien-Stillehavsområdet udrejsedestinationers betydningen i Skandinavien
- At blive anerkendt af både private og offentlige enheder i Skandinavien som det primære PR-agentur for Skandinavian Branding i Asien-Stillehavsområdet.

Værdier

Ved arbejde inden for et komplekst, tempofyldt, multi-kulturelt miljø, er et overordnet sæt af forenende værdier absolut nødvendigt for at sikre fremskridt og fokus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle STB aktiviteter udføres inden for disse værdier, som giver den nødvendige fleksibilitet til at løse forskellige og pludselige udfordringer samtidig med at sikre ensartede resultater og opretholde samme høje niveau af kvalitet.

Facilitator
STB fungerer som en bro, der forbinder Asien og Stillehavsområdet med Skandinavien. Hver gang en turist udtrykker en interesse i at besøge Skandinavien,
sørger vi for denne interesse er mødt: at produkter er tilgængelige og salgsbare. På den måde hjælper vi vores partnere realisere det fulde potentiale af Asien-Stillehavsområdet markeder.

Innovator
Nye idéer herunder nye forretnings tilgange og utraditionelle alliancer er afgørende for at forblive foran i vores branche, som er præget af hård konkurrence og faldende marginer.

Strategi
tilfør den rette blanding af viden og ressourcer til at producere ekstraordinære resultater.

Vidende
Kun ved løbende at generere ny viden vil vi fastholde vores konkurrenceevne og give vores partnere med den bedste service.


Organisation


Strukturen af  STB

Bestyrelsen
Det højeste besluttende organ i STB er bestyrelsen, hvis medlemmer er direktørerne med ansvar for oversøiske turisme markedsføring i VisitDenmark, Innovation Norway, og Visit Sverige.
- Mr. Per Holte, formand (Innovation Norge)
- Mr. Flemming Bruhn (VisitDenmark)
- Mr. Thomas Brühl (Visit Sverige)
 

1.0.73.783